Lirik Esa Risty – Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe

In Lirik Lagu 17 views


Lirik Lagu Esa Risty Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe

Lirik “Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe” dari Esa Risty ini dipublikasikan pada tanggal 28 Maret 2021 (4 minggu yang lalu) dan diciptakan oleh Eko Ompong. Single ini didistribusikan oleh label Opera Swara Genta. Berikut cuplikan syair nyanyian / teks lagunya “ojo ngece karo wong ora duwe raja brana yen mati ora digowo bebasan urip mung mampir ngombe ngono kuwi jare pini sepuh kae ojo ngece karo wong ora duwe raja …“. Single lainnya dari Esa Risty di antaranya Yang Kedua, Nyidam Sari, Lawang Ati, Nate Janji, dan Trenggalek Saksi Tresno.

 

Lirik Lagu Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe

ojo ngece karo wong ora duwe
raja brana yen mati ora digowo
bebasan urip mung mampir ngombe
ngono kuwi jare pini sepuh kae

ojo ngece karo wong ora duwe
raja brana yen mati ora digowo
bebasan urip mung mampir ngombe
ngono kui jare pini sepuh kae

nek numpak sepur asepe metu dhuwur
tiwas ajur mumur yen awak ora diatur
nek numpak montor asepe metu ngisor
urip ning alam donyo kudu sugih andhap asor

nek numpak becak asepe metu telak
ojo guyu ngakak yen urip lagi kepenak
nek numpak andhong asepe metu bokong
ojo plenggang plenggong mengko mundhak koyo grandong

 

dadi wong ojo rumongso biso
nanging uwong seng biso rumongao
wong seng becik simpeno kebecikane
ngono kuwi jarene simbahku dewe

nek rujak nanas pantes diwadahi gelas
tiwas adem panas sing digagas ora waras
nek rujak dhondong pantes diwadahi lodhong
ojo plenggang plenggong mengko mundhak koyo grandhong

nek rujak mayit lalapane rumah sakit
bingung golek duwet ngurusi barang kejepit
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
bingung golek duwet ngurusi barang kejepit

dadio wong seng becik, ojo do sirik opo opo marai mangkel
mengko malah kowe dadi nggrundel, tiwas ngalah malah do ngeyel
mulane kowe manuto wong tuo, ojo pisan pisan kowe neko neko jaman
saiki sithik sithik methu ragat, uripe ora tentrem malah kowe dadi njepat

mulakno mulakno rasah do ngeyel, wong tuo le ngandani angel
bola bali bola bali kowe nglarani ati, wong tuamu dadi loro ati
ngalor ngidul ngulon ngetan, aku wes kenthir ra iso mikir
kiwo kiwo kluwer kluwer

nek rujak mayit lalapane rumah sakit
bingung golek duwet ngurusi barang kejepit
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
bingung golek duwet ngurusi barang kejepit

nek rujak mayit lalapane rumah sakit
bingung golek duwet ngurusi barang kejepit
nek rujak mayit lalapane rumah sakit
bingung golek duwet ngurusi barang kejepit

Video Klip

Oke, berikut ini adalah video klip dari lagu “Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe” yang dinyanyikan oleh Esa Risty. Video ini berasal dari Youtube dimana hak cipta adalah milik Youtube dan/atau pemilik video yang bersangkutan. Selamat menikmati!

 



Source link

Lirik UNTUKMU DI SINI – Dewi Gita
Lirik UNTUKMU DI SINI – Dewi Gita
Lirik UNTUKMU DI SINI – Dewi Gita
Lirik Lagu Bawa Aku ke Penghulu – Lesti
Lirik Lagu Bawa Aku ke Penghulu – Lesti
Kumpulan Lirik Lagu – Lirik Lagu Bawa Aku ke
Lirik Lagu Jagalah Hati – SNADA
Lirik Lagu Jagalah Hati – SNADA
Kumpulan Lirik Lagu – Walau sudah lama dirilis, lagu
Lirik Era Syaqira – Kamu Dimana (Dengan Siapa)
Lirik “Kamu Dimana (Dengan Siapa)” dari Era

Top